Miksi me ei aina juhlita yhdessä!

Ilmoittaudu nyt Lions-liiton vuosikokoukseen!

Vielä ennätät, sillä olemme jatkaneet ilmoittautumisaikaa 21.5. saakka. Kannattaa tulla vaikuttamaan oman liiton toimintaan ja tehdä myös omaa klubia näkyväksi lionspiireissä. Varmista, että klubisi on edustettuna.

Perjantai 9.6.2023

Saavu ajoissa perjantaina - osallistu liikunnallisiin oheisohjelmiimme ja tietysti ensimmäiseen valtakunnalliseen Lions Terveyskävelyyn!

Jo perjantaina pääset myös Tapahtumatorille - näe, koe, maista, ihastu - jotain koettavaa paikan päällä ja myös kotiin vietäväksi!

Golfarit tietysti tulevat jo aikaisin perjantaina, että ehtivät osallistua Lions Golfiin ennen iltajuhlia.

Iltajuhlissa tapaat tuttuja, saat uusia tuttavuuksia - ja nautit hienoista ohjelmista ja pöydän antimista. 

Pöytävaraukset iltajuhliin teet kätevästi nyt etukäteen. 

  • Oletko tulossa yksi ja/tai etsitkö aktiivisesti uusia tuttavuuksia? Valitse Uusien Kohtaamisten Pöytä.
  • Haluatko DG-kurssisi tai klubisi tai muun isomman seurueen samaan pöytään? Valitse Pöytävaraukset ryhmille.

Lauantai 10.6.2023 - Vuosikokous

Huolehdi siitä, että pääset tulemaan Suomen Lions-liiton sääntömääräiseen vuosikokoukseen 9.-10.6. 2023, perjantai ja lauantai.

Viralliseksi edustajaksi voi tulla koska vain, kunhan kaikki asiakirjat, allekirjoitukset ja muu virallinen puoli on kunnossa.

Vuosikokoustapahtuman palvelusten myynti loppuu 21.5.2023.

Hotellien varausaikaa pyrimme myös pidentämään; päämajahotellissa ehkä vielä muutama huone vapaana ja kustannustehokkaassa Heymo 1:ssä hieman enemmän.

Lauantai 10.6.2023 - Gaala-ilta

Ota haaste vastaan!

Pienetkin klubit voivat lähettää useita osallistujia, yksin ei tarvitse lähteä. Lauantain kokoukseen saa osallistua muutkin leijonat kuin viralliset edustajat. Kannattaa tulla haistelemaan suuren kokouksen tunnelmia ja tutustua leijoniin ympäri Suomea.

Joko vakuutuit vai kaipaatko lisäperusteluja - tässä tulee:

Tapaa uusia ja vanhoja samanmielisiä! Nauti hyvästä seurasta!

Tutustumista varten olemme myös varanneet yksin tulevien pöydän. Siihen voivat tulla sekä uusia tuttavuuksia kaipaavat viralliset edustajat että tunnelmia haistelevat leijonat. Jos koko klubi päättää vielä lähteä esim. juhlimaan, sekin on mahdollista.

Tutustu, tanssi ja laula!

Bilehileet ja muutenkin vain hauskaan hurahtaneet voivat valita hilpeät 50-luvun iltamat perjantaina 9.6. klo 19 tai juhlia hillityn tyylikkäästi gaalajuhlassa lauantaina 10.6. klo 19.30 lähtien. Jatkojakin on tarjolla. Onpa tässä mahdollisuus myös koko klubille varata kokonainen pöytä ja juhlia yhdessä. Jos klubillanne on juhlavuosi ja klubi on pieni, ette ehkä jaksa järjestää hienoja ohjelmallisia juhlia. Nyt kannattaa käyttää tilaisuus ja järjestää juhlat Espoon Dipolissa!