Patti Hill

DR. PATTI HILL
ENSIMMÄINEN VARAPRESIDENTTI

Dr. Patti Hill Edmontonista, Albertasta, Kanadasta valittiin palvelemaan Lions Clubs Internationalin ensimmäisenä varapresidenttinä järjestön 104. kansainvälisessä vuosikokouksessa, joka järjestettiin 22.–28. kesäkuuta 2022.

Varapresidentti Hill on konsulttiyrityksen johtaja. Hänellä on 30 vuoden kokemus psykologina ja hän on toiminut monen jatko-opiskelijan ja psykologin mentorina. Hän on myös edistänyt kuulovammaisten ja sokeiden lasten ja nuorten asemaa.

Varapresidentti Hill on ollut Edmonton Host -lionsklubin jäsen vuodesta 1990 ja hänellä on ollut useita virkoja järjestössä, mukaan lukien piirin puheenjohtaja jäsen, ympäristö-, vuosikokous- ja kansainvälisen yhteisymmärryksen ja yhteistyön toimikunnissa. Lisäksi hän on toiminut toimikunnan jäsenenä johtajakoulutuksen USA/Kanada-foorumissa, monikansallisena koordinaattorina SightFirst II -kampanjassa, Lionien silmäpankin (Alberta) sihteerinä, Lionien silmätautien tutkimuslaitoksen varapresidenttinä (Lions Eye Research Institute of Northern Alberta), minkä lisäksi hän on myös esiintynyt useissa foorumeissa ja vuosikokouksissa.

Tunnustuksena palvelustaan järjestölle varapresidentti Hill on saanut useita palkintoja, mukaan lukien useita Kansainvälisen presidentin palkintoja. Hänelle on myönnetty Hyvän tahdon lähettiläs -palkinto, joka on korkein kunnianosoitus, jonka järjestö voi myöntää jäsenilleen. Hän on myös progressiivinen Melvin Jones -jäsen ja hänellä on useita muita jäsenyyksiä.

Lionsaktiviteettien lisäksi varapresidentti Hill on aktiivisesti mukana monissa ammatillisissa ja kolmannen sektorin organisaatioissa. Hän on jäsen Albertan psykologien järjestössä, College of Psychologists -laitoksessa sekä Community League -järjestössä. Hän on aikaisemmin toiminut johtajana Albertan koulupsykologien järjestössä sekä Kanadan kuulovammaisten koulutusjärjestössä. Varapresidentti Hill on myös toiminut Alberta Premier’s Council on Persons with Disabilities -järjestössä.

Varapresidentti Hill ja hänen miehensä Greg Holmes, joka on myös lion, nauttivat ajan viettämisestä perheensä kanssa, johon kuuluvat Pieter ja Carley, Jessica ja Mitch sekä Erin, Mike ja lapsenlapsi Violet.