Vuosikokoukseen ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti kirjautumalla ilmoittautumisjärjestelmään. Oheisista liitteistä voit avata tarkemmat ohjeet.

Jokainen lion voi ilmoittaa itsensä ja mahdollisen puolisonsa tai seuralaisensa. Klubin henkilöt, joilla on jäsenrekisterin päivitysoikeudet, voivat ilmoittaa oman klubinsa edustajia ja heidän puolisonsa.

Ilmoittautumisaika ja osallistumismaksut  

Kannattaa ilmoittautua ajoissa:   30.4.2023 asti hinnat ovat edullisemmat.

Ja myöhemminkin ehtii:    1.5.-15.5.2023 jälki-ilmoittautuminen, voimassa korotetut hinnat.

Osallistumispassit ja ohjelma

Valitse sinulle sopiva osallistumispassi ja ohjelma – niiden tiedot löytyvät tältä kotisivulta ja myös ilmoittautumisjärjestelmästä.

Maksaminen vahvistaa ilmoittautumisesi

Voit maksaa verkkopalvelussa heti tai tulostaa laskun, joka pitää maksaa 7 päivän kuluessa. Jos ilmoittaudut 30.4. jälkeen, maksuehto on aina heti.  Täytä maksajan nimi laskua varten, jos maksaja on eri kuin ilmoittautuja.

Virallinen kokousedustaja

Jos olet klubisi virallinen edustaja, täytä sitä koskeva tieto ja äänestyspuhelinnumerosi. Lisäksi pitää toimittaa klubin vahvistama valtakirja.

Muutokset ja kysymykset

Jos joudut muuttamaan ilmoittautumistasi tai perumaan sen kokonaan vahvistamisen jälkeen, ole sähköpostitse yhteydessä kokousjärjestäjään. Tutustu ohessa oleviin peruutusehtoihin. Ne näkyvät myös ilmoittautuessa.  

Sähköpostiosoite kokousjärjestäjälle on  kanslia(et)vk2023espoo.fi.