Lions Terveyskävely

Valtakunnallinen Lions Terveyskävely 

Lions Terveyskävely - nyt isolla joukolla Otaniemessä; kävelemme rantaraitilla 400 metrin kierrosta ympäri, ihastelemme vehreää rantamaisemaa, tapaamme tuttuja, kohotamme kuntoa. Haastamme jokaisen vuosikokouskävijän kiertämään 5 kierrosta eli 2 km. 

Leikkimielisenä kisailuna piirien välinen kierrosten keräys.

Kaikille avoin

Lions Terveyskävely on kaikille avoin. Haluamme liikuttaa niin kokousosallistujia kuin kaikkia muitakin. Tule siis kävelemään, vaikka et kokouspassia hankkisikaan :=)

Kutsu ystävät ja tuttavat myös mukaan nauttimaan kesästä ja liikunnasta rantapromenadille!

Diabetes

Paikalla on Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistyksen (PSDY) asiantuntijat mittaamassa verensokerisi ja antamassa tietoa sekä vastauksia kysymyksiisi.


Milloin

Lions Terveyskävelyyn voit osallistua omaan tahtiisi milloin vain viikonlopun aikana. PSDY on paikalla perjantaina 9.6. klo 14-18, jolloin tapahtuma on myös avoin yleisölle. Tämä on siis ehdottomasti paras aika käydä suorittamassa "kokouskansalaisvelvollisuutesi" :=)


Mikä Terveyskävely?

Vuosittain järjestettävien Terveyskävelyiden tarkoituksena on innostaa kaikki liikkumaan - ja jakaa tietoa diabeteksesta ja muista sairauksista, joiden hoitoa ja ehkäisyä säännöllinen liikunta tukee erinomaisesti.

Diabetesta Suomessa sairastaa noin 10% väestöstä. Sadattuhannet suomalaiset syövät lääkkeitä sydänsairauksiin. 

Terveys- ja diabeteskävelyt ovat lionsien, diabetesyhdistysten ja muiden kumppanien yhdessä järjestämiä rentoja tapahtumia, joiden tavoitteena on innostaa meidät kaikki pitämään huolta itsestämme ja muista!

Tapahtumia järjestetään ympäri maailman - Suomessa sekä paikallisesti että virtuaalisesti.