Maukas muisto Espoosta - oheistuote

Ilmoittautumisen yhteydessä voit tilata itsellesi "Virallisen Vuosikokoushunajan" - se on lähituotantoa Espoon Hunajalta. Lähimmät "tuottajat" eli mehiläiset asustavat päämajahotellin Radissonin pihapiirissä.

Voit tilata hunajaa myös erikseen verkkokaupastamme:

Nyt myynnissä 300 gramman lasipurkki ennakkotilaushintaan 9.00 eur/purkki. Purkit saat vuosikokousviikonloppuna Dipolista Espoon Hunajan esittely- ja myyntipisteestä. Siellä tarjolla maistiaisia ja myös muita hunajatuotteita.

"Espoon Hunaja sai alkunsa neljä vuotta sitten isän ja tyttären yhteisenä harrastuksena. Tällä hetkellä meillä on Espoon ja Helsingin alueella 7:llä eri paikalla yhteensä 30 mehiläispesää ja tuotamme yhtä Suomen parhaista hunajista.
Täysin luonnollisin menetelmin syntyy ahkerien mehiläistemme toimesta aromikasta kaupunkihunajaa tuhansien erilaisten kukkien ja kasvien medestä. Pesissämme asustavien mehiläisten lisäksi laitamme pesiin vain kennot ja sen jälkeen huolehdimme rakkaudella sekä pesistä että niiden asukeista. Tämän huolenpidon jälkeen koko hunajantuotannon hoitavat alusta loppuun suloiset ja lauhkeat mehiläisemme. Hunajassamme ei ole mitään lisäaineita tai muuta keinotekoista."