Iltaohjelmien loistoa

9. - 10.6.2023, Dipoli, Otaniemi, Espoo

Juhlissa on mukana Ebelin lahjakkaita tulevaisuuden suurnimiä - hienoja taiteilijoita jo nyt:

Pianisti Armi Lampela esiintyy perjantaina alkuillasta - toivottaen kaikki tervetulleeksi.

Katso Armin haastattelu.

Pianisti Pessi Heiskanen jatkaa Armin "koskettimenjäljissä" lauantaina.

Katso Pessin haastattelu.

Trubaduuri Saara Jerkku esiintyy pianistiemme lisäksi molempina iltoina.

Perjantain 50-luvun iltamat

Perjantai-illan 50-luvun teemajuhlassa saat kuulla ihanan Édith Piafin lauluja, joita meille tulkitsee Piafin tulkitsijana tunnettu Päivi Mäkinen.

Èdith Piaf oli Ranskan rakastetuimpia laulajia ja yksi maailman tunnetuimmista chansontulkitsijoista. Varsinaiseen maailmanmaineeseen Piaf nousi vasta 50-vuotiaana kuoltuaan rankan elämän seurauksena.

Bilebändi Willy Wunderbaum und Schlager parade  viihdyttää meitä perjantain myöhäisillassa. Soittaa rockia ja lava-/tanssimusiikkia laidasta laitaan yleisön mukaan - :=)

Lauantain gaala-ilta

Iltajuhlan avaa Finnair Singers! Valloittavan aurinkoinen kuoro johdattelee meidät lauantai-illan juhlatunnelmaan. 

Lauantai-illan gaalassa kunniavieraana Aurora Karamzin! Auroran ajatuksia meille tulkitsee lauantai-illan gaalassa uskomattoman todentuntuisesti Marika Sampio-Utriainen.

Lauantain myöhäisillassa esiintyy Mirja Mäkelä & Band!

Vuosikokouksen gaalaillassa Mirjan kanssa soittaa Ebelin opettajista eli jazzmusiikin ammattilaisista koostuva yhtye: Markus Niittynen piano, Joonas Tuuri kontrabasso ja Rami Eskelinen rummut. Kaikki ovat kokeneita jazzmuusikoita, jotka ovat esiintyneet monenlaisissa yhtyeissä ympäri Suomen ja maailmallakin.

Rami Eskelinen on soittanut mm. legendaarisessa Trio Töykeissä, Markus Niittynen on tuttu näky mm.  April Jazz-festivaalin laadukkaassa jami housebandissä, ja Joonas Tuuri on monen nuoremman polven jazzyhtyeen luottobasisti. Kaikki opebändin jäsenet ovat luotsanneet myös omia yhtyeitään ja esiintyneet useilla levyillä. Dipoliin luvassa siis svengaava ja vauhdikas jazzilta, joka saa varmasti kaikkien tanssijalan vipattamaan!