Pessi Heiskanen

Pessi tuo lisää musiikkia Lions-liiton vuosikokouksen lauantain iltagaalaan

Espoon musiikkiopiston Pessi on yksi monista lahjakkaista muusikoista, jotka esiintyvät Lions-vuosikokouksen iltajuhlassa kesäkuussa. Pessi on kutsuttu soittamaan pianoa taustamusiikkina yhdessä toisen pianistin ja kitaristin kanssa.

Pessi on innoissaan esiintymisestä ja kertoo saaneensa kutsun Lions -liiton vuosikokouksen iltajuhlaan. "Oli kyllä tosi ilo saada kutsu tulla soittamaan. Sanotaan näin, se oli parasta mun päivässä", hän sanoo haastattelussa.

Pessi kutsuu kaikki tervetulleiksi nauttimaan musiikista ja tunnelmasta. "Tervetuloa katsomaan. Mä soitan siellä taustamusiikkia pianolla. Siellä on myös kitaristi paikalla ja toisena päivänä on toinen pianisti", hän kertoo.

Lions-vuosikokouksen iltajuhlassa kuullaan siis laadukasta ja monipuolista musiikkia, joka luo elegantin tunnelman tilaisuuteen. Pessin ja muiden muusikoiden soitto luo unohtumattoman kokemuksen kaikille läsnäolijoille.

Kesäkuu lähestyy ja Lions-vuosikokouksen iltajuhla häämöttää jo horisontissa. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan musiikista ja juhlatunnelmasta yhdessä muiden osallistujien kanssa!