Seuralaisohjelmat lauantaina 10.6.2023

Aikataulut ja bussireitit täsmennetään vielä ennen kokousviikonloppua.

Espoo mereltä

Bussikuljetus satamaan ja takaisin, kahden tunnin risteily hyvätasoisessa laivassa, opastus, kevyt lounas laivassa. Laivalla on iso aurinkokansi ja kannen alle sateensuojaan mahtuvat kaikki. Laivalla palvelee myös ravintola täysin anniskeluoikeuksin.

Enimmäismatkustajamäärä on 55. Laiva täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Kuljetus kulkee reittiä Garden - Heymo 1 - Radisson Blu - Dipoli, josta lähtö klo 12.15. Paluu klo 16 mennessä.

Retken hinta on 55 €/henkilö.


Otaniemen arkkitehtuuri ja tutustuminen Kyösti Kakkosen kokoelmaan Emmassa, Espoon modernin taiteen museossa

Espoon Emma-museossa avattiin marraskuussa 2022 erityisen hieno ja kiinnostava näyttely suomalaisesta keramiikasta ja lasista. Vuonna 2020 Kyösti Kakkonen, EMMA – Espoon modernin taiteen museo ja Espoon kaupunki solmivat yhteistyösopimuksen, jonka seurauksena Collection Kakkonen ja sen pitkäaikaista esittämistä varten rakennettu uusi näyttelytila avautuivat marraskuussa 2022.

Esillä on taide-esineitä sekä rajattuja sarjoja. Näyttelyssä voi tutustua taideteollisuuden helmiin, muotoilun klassikoihin ja harvinaisuuksiin sekä muotoilun raja-aitoja ravisteleviin taideteoksiin.

Aloitamme kierroksen Otaniemestä opastetulla tutustumisella Alvar Aallon arkkitehtuuriin, unohtamatta Heikki ja Kaija Siren’iä. Ripaus teekkarihistoriaakin saattaa näkyä matkalla.

Kuljetus kulkee reittiä Garden - Heymo 1 - Radisson Blu - Dipoli, josta lähtö klo 12.15. Lounas Otaniemessä ja Otaniemen kierros, sitten Emmaan ja takaisin Dipolissa tai hotellissa klo 16 jälkeen.

Tähän retkeen on mahdollista osallistua myös ARS-lounaan yhteydessä. Bussi poimii ARS-lounaan osanottajat Dipolin edestä n klo 13.15.

Retken hinta on 45 €/henkilö.


HUOM: 

Retken aikana siirrytään lyhyehköjä matkoja kävellen.

EMMA-museon sisäänpääsy on ilmainen museokortilla - ota siis kortti mukaasi, jos Sinulla sellainen on. (Emme sitten turhaan maksa "tuplasti" :=)


Seuralaisohjelmien peruutusehdot

Järjestäjän puolelta jokin seuralaisohjelmista voidaan peruuttaa, jollei 30.4.2023 mennessä ole tullut riittävästi ilmoittautuneita: Espoo mereltä 40 vierasta ja Otaniemi-Emma-kierros 20 henkeä. Osallistuja saa tällöin seuralaismatkoista maksamansa maksut takaisin.

Mikäli osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeistään 16.4.2023, kaikki hänen jo mahdollisesti matkoista maksamat maksut palautetaan hänelle. Mikäli peruutus tapahtuu kuukautta ennen tapahtumaa, viimeistään 9.5.2023, osallistujalle palautetaan jo maksetuista maksuista 50 %. Muussa tapauksessa maksuja ei palauteta osallistujalle (pl. lääkärintodistus).