Pöytävaraukset

Iltajuhlien pöytävarauksia on kahta lajia:

• 'Uusien Kohtaamisten Pöytä' yksittäisille juhlijoille
  • Ryhmävaraukset

Uusien Kohtaamisten Pöytä

Aluksi avaamme pöytävarauksille 'Uusien Kohtaamisten Pöydän'. Tämä pöytä on tarkoitettu Sinulle

• joka tulet kokousviikonloppuun yksin, etkä oikein tiedä mihin porukkaan menisit mukaan
  • tai joka haluat kohdata uusia tuttavuuksia

Uusien Kohtaamisten Pöytään otamme vain yhden varauksen jokaisesta klubista - varaustoiveesi voit syöttää alla, ja vahvistamme sen sitten myöhemmin.

Haluan tähän pöytään

Pöytävaraukset ryhmille

Ryhmien pöytävaraukset toimivat seuraavasti:

1. Kirjaa ennakkovaraus alla olevalle lomakkeelle - arvioi ryhmän koko mahdollisimman tarkoin.

2. Tule juhlailtana klo 17.00 Dipolin 'Pöytävarauspisteeseen' - vahvista ryhmän koko.

3. Saat Pöytävarauspisteestä ryhmän koon mukaisen määrän 'varattu' -lappuja.

4. Päästämme Sinut ennen juhlasalien ovien avausta sisään - valitse pöytä ja aseta varauslaput valitsemaasi pöytään.

Pöytävarausjärjestelyistä aiheutuu jonkin verran työtä vapaaehtoisväelle - siksi perimme 'pöytävarausmaksuna' 1 eur/hlö ryhmässä. Maksun voit hoitaa ryhmän koon vahvistuksen yhteydessä.

(Ennakkotiedusteluun aiemmin vastanneiden toiveet on siirretty nyt varauksiksi.)

Ryhmävaraukseni koskisi
Milloin pystyt vahvistamaan ryhmän koon?

Mahdolliset kysymykset ja kommentit pöytävarauksiin voit lähettää osoitteella: ohjelma (et) vk2023espoo.fi.