Varför firar vi inte alltid tillsammans!

Anmäl dig nu till Lionsförbunds årsmöte!

Du har fortfarande möjlighet eftersom vi har förlängt anmälningstiden till den 21 maj. Det är värt att komma och påverka din egen Lionsförbunds verksamhet och även göra din egen klubb synlig inom lejonkretsar. Se till att din klubb är representerad.

Fredag den 9 juni 2023

Kom i tid på fredagen - delta i våra sportiga kompletterande program och självklart i den första nationella Lions Hälsopromenaden!

Redan på fredagen kommer du också till Evenemangstorget - se, upplev, smaka, bli förtjust - något att uppleva på plats och också ta med hem!

Golfspelarna kommer förstås redan tidigt på fredagen för att delta i Lions Golf innan kvällsevenemangen.

kvällsevenemangen träffar du bekanta, får nya bekantskaper - och njuter av fantastiska program och god mat.

Bordsreserveringarna till kvällsfesten gör du enkelt redan nu på förhand. Kommer du ensam eller letar du aktivt efter nya bekantskaper? Välj De Nya Träffarnas Bord.

Vill du sitta i samma bord som din DG-kurs eller din klubb? Välj Pöytävaraukset och Pöytävaraukset ryhmille.

Lördag 10.6.2023 - Årsmöte

Se till att du kan delta i Finlands Lionsförbunds ordinarie årsmöte den 9-10 juni 2023, fredag och lördag.

Du kan bli officiell representant när som helst, så länge alla dokument, underskrifter och andra officiella aspekter är i ordning.

Försäljningen av servicetjänster för årsmötesevenemanget avslutas den 21.5.2023.

Vi försöker också förlänga tiden för hotellbokningar; det kan finnas några rum kvar på huvudhotellet och lite fler på det kostnadseffektiva Heymo 1.

Lördag den 10 juni 2023 - Galakväll

Ta emot utmaningen!

Även små klubbar kan skicka flera deltagare, du behöver inte åka ensam. Lördagens möte är öppet för deltagande av alla lejon, inte bara officiella representanter. Det är värt att komma och känna av atmosfären på det stora mötet och lära känna lejon från hela Finland.

Redan övertygad eller behöver du mer argument - här kommer de:

Träffa nya och gamla likasinnade! Njut av trevligt sällskap!

För att underlätta bekantskap har vi också bokat ett bord för de som kommer ensamma. Dit kan både officiella representanter som söker nya bekantskaper och lejon som bara vill känna av atmosfären komma. Om hela klubben bestämmer sig för att delta, till exempel för att fira, är det också möjligt.

Bekanta dig, dansa och sjung!

Festprissar och de som bara älskar att ha kul kan välja en glädjefylld 50-talsfest på fredagen den 9 juni kl. 19 eller fira på ett elegant sätt på galakvällen på lördagen den 10 juni från kl. 19.30. Det finns även efterfester. Det finns också möjlighet för hela klubben att boka ett helt bord och fira tillsammans. Om er klubb har jubileum och är liten kanske ni inte orkar ordna storslagna evenemang med program. Nu är det ett bra tillfälle att utnyttja möjligheten och arrangera festligheter på Espoo Dipoli!