Lauantain lounasjärjestelyt

Lounas lauantaina klo 12 - 13

Järjestelyjen  kuormitustesti on lauantain vuosikokouslounas. Lounaalle on varattu ohjelmassa yksi tunti (klo 12-13), jonka aikana yli 800 lounastajaa nauttii maittavan lounaan seitsemässä eri paikassa. AR-ritarien juhlalounas on Dipolissa. Lisäksi sinne on varattu paikat 20 liikuntarajoitteiselle, joita pyydetään ilmoittautumaan järjestäjille mahdollisimman pian.

Leot ovat luvanneet johdattaa muut lounastavat vuosikokousvieraat Otaniemen työpaikkalounasravintoloihin ja takaisin klo 13:ksi. Jaamme lounastajat eri paikkoihin: Täffä, Factory, Food&co, Mau-Kas ja ms Katarina (risteilyn osallistujat). Näihin on kävelyä enimmillään 700 m. 

Kaulapassissa on lounaspaikan nimi

Kun ilmoittaudut vuosikokoukseen, saat kaulapassin - siihen on merkitty lounasravintolasi nimi. Hakeudu sen mukaan oikeaan ryhmään Dipolissa klo 12, niin löydät helposti perille.

Seuralaisohjelmiin osallistujat saavat lounaan osana seuralaisohjelmaa.

Liikuntarajoitteisille

Pyörätuolin käyttäjät ja muut liikuntarajoitteiset, pyydämme ilmoittautumaan alla olevalla lomakkeella - kiitos! Muutama paikka on vielä jäljellä, ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Seuralaismatkat

Seuralaismatkalle suuntaavat menevät kukin bussiinsa, jotka lähtevät kohteeseensa klo 12.15 Dipolista (ja aikataulun mukaan hotelleilta). AR-ritarien lounastajat, jotka ovat tulossa Otaniemi-Emma-retkelle haetaan Dipolin edestä bussilla klo 13.15.

Terveisin 

Ravintolatoimikunta

Pyörätuolia käyttävät ja muut liikuntarajoitteiset, pyydämme varaamaan lounaspaikan Dipolissa tällä lomakkeella. Tietoja käytetään vain lauantain lounasjärjestelyihin.