Talkoolaiseksi

Vuosikokouksen aikana 9. - 11.6.2023 - myös vähän sitä ennen - tarvitaan paljon talkoolaisia tekemään tapahtumaa. Luvassa on hyvää tekemistä ja mukavaa yhdessäoloa. Me tarvitsemme Sinun apuasi.

Ilmoittaudu mukaan ja laita kalenteriin alustava aikavaraus. Katso myös vapaaehtoisten rekry- ja koulutusohjelma tästä. Luvassa on laivakokous. Lähetämme ilmoittautuneille sähköpostilla tietoa vuosikokouksen edistymisestä ja keväällä katsotaan yhdessä mitä tehtäviä on tarjolla.

Talkoolaisten ilmoittautumislomake

Ilmoittaudun klubini yhteyshenkilöksi
Jos haluat tuoda julki erikoisosaamisesi tai toiveesi talkootehtävistä, vastaa seuraaviin

Huom: vaikka yhteydet ovatkin suojattuja, ethän lähetä liikaa yksilöivää tietoa - esimerkiksi kokonaista henkilötunnustasi - tämän lomakkeen kautta.